Benyttes af de bedste!

Anvendes af de bedste!

Quickplays produkter anvendes af et stort antal klubber og spillere i hele Europa. Her præsenteres nogle af de som valgt Quickplays produkter som en viktig ingrediens i sin træning.

svfa

Svenske Football Academy, Johan Eklöf .

"Vi har brugt Quickplay Spot Rebounder 8x5 som en integreret del af vores praksis sessioner. For os har QuickPlay produkter tilføjet flere elementer i den måde , vi underviser og praktisere fodbold på . Vi ser også mange fordele ved at have produkterne derhjemme for at øve teknik og lege sig frem til at blive en bedre fodboldspiller. "

Vil du vide mere om Svensk Football Academy så besøge dem på www.svfa.se


booff

Boo FF , Liv Sahlberg , Club Manager.

"Da vi organiserede Friends Cup på Friends arena , så havde vi ikke adgang til nok mål med henblik på at gennemføre stævnet. Problemet blev løst, da vi brugte QuickPlay transportabel mål. Vi sætter op til 10 mål og havde fem baner klar i løbet af 45 minutter, som aldrig ville have været muligt med konventionelle mål. Desuden er vores budget heller ikke til 10 stk´s af konventionelle mål.


Marwin Leidewall 15 , prøvetræning hos fx en Arsenal og Valencia. I dag spille på Elfsborg P16.

"Jeg arbejder hårdt med fodbolden og stiller høje krav til mig selv og mine omgivelser . Jeg elsker fodbold og øver en masse på egen hånd, både fordi det er sjovt, men også for at udvikle sig som fodboldspiller. Jeg bruger QuickPlay produkter flere gange hver uge til at øve teknik, pasninger, modtagninger, frispark osv. . En forudsætning for mig har været, at produkterne er bærbare, og jeg kan tage dem med mig og sætte dem op næsten hvor jeg vil. "